Wij hebben een Feestplan!

Zorgeloos genieten van uw feest dankzij de
professionele aanpak van Feestplan.

Feest- en eventorganisatie

Bij Feestplan staan jouw wensen altijd centraal. We luisteren naar jouw verwachtingen en tekenen het gepaste plan uit voor het feest van je dromen.

Organisatie van themafeesten

Dankzij onze professionele en originele aanpak nemen we alle zorgen en beslommeringen die bij zo’n organisatie komen kijken, uit handen.

Verhuur en verkoop van feestmateriaal

Feestmateriaal huren of kopen? Bij Feestplan helpen we je graag verder met het organiseren van uw feest. We hebben een ruime keuze aan feestmeubilair. Contacteer ons voor meer info en een offerte op maat.

het Feestplan team

Wie zijn we?

Achter Feestplan staat een hecht dynamisch duo. Wouter en Valentine delen niet enkel hun dagelijks leven maar ook de passie in events en feesten. Met Wouter als planner en initiatiefnemer en Valentine als creatief brein heeft Feestplan alles in huis om jou met een goede service van dienst te zijn.

Feesten en evenementen organiseren zit Wouter en Valentine in het bloed. Al jaar en dag nemen zij het voortouw in het verenigingsleven en weten zij hun eigen gasten steeds weer op een originele manier in de watten te leggen. Het was dan ook een kleine stap om van hun passie hun beroep te maken en Feestplan boven de doopvont te houden.

Wat ons drijft

Te allen tijde kan je rekenen op een ijzersterk duo dat tot het uiterste gaat om van jouw feest een topevent te maken. De eigen verhuur- en cateringservice van Feestplan is een enorme troef en daarenboven kunnen Wouter en Valentine beroep doen op correcte en kwaliteitsvolle leveranciers.

Met Feestplan als eventpartner kies je voor topkwaliteit en een gegarandeerd fantastisch en zorgeloos feest.

Wij steken ook de handen uit de mouwen en staan klaar voor de totale coördinatie en bijsturing op het feest.

Wat ons drijft

Op zoek naar een feest op maat?

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Een goede samenwerking start met een goed gesprek. We luisteren naar jouw wensen en verwachtingen en maken je stoutste dromen waar. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een afspraak!

Getuigenissen

“Bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit! Alles was weer in orde, verzorgd en lekker.”

Zaakvoerder

“Bedankt aan Feestplan voor het organiseren en in goede banen leiden van een super babyborrel!”

Lanz

“Wij waren een zeer tevreden klant. Lekkere originele tapas en mocktails. Vriendelijke service.”

Zaakvoerder

Submission received, thank you!

Close Window