Haal het feest in huis

Met onze beleefboxen wordt het gegarandeerd een overgetelijke ervaring

Beleefboxen van Feestplan

BELEEFBOXEN MET EEN MISSIE

Wij zijn gek op genieten en beleven. Jij toch ook? Wist je dat genieten en beleven altijd hand in hand gaan? Genieten en beleven doe je samen met je liefhebbende partner, familie waar je altijd kunt op rekenen en jouw beste vrienden voor het leven.

Daarom ontwierpen wij met Feestplan enkele unieke themaboxen in stijl zodat jij dat feestgevoel kan beleven gewoon bij jouw thuis met de mensen die jij wil en een thema dat jij kiest. Leuk toch?

Na de eerste editie: Couple Challenge bieden we nu ook de editie Kids Party voor jouw kinderfeestjes aan en de Family editie voor een fantastische tijd met het gezin.

Samen genieten, dat is de boodschap. Zeker nu we wat meer terugplooien op onze eigen omgeving en gezin. Het is niet altijd eenvoudig om leuke activiteiten te blijven verzinnen.

Daarom ontwikkelden we bij Feestplan 3 themaboxen speciaal voor jouw bubbel.

Beleefboxen Discovery
Beleefbox Discovery

Ben jij een echte speurneus en hou jij van de wonderen van de natuur? Een leuk alternatief voor een gewone boswandeling of een after picknick in het park.

€ 59,00

Beleefbox Kids Party
Ben jij nog op zoek naar een leuke bakbeleving voor op jouw kinderfeestje? Een leuk alternatief bij jouw thuis met al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit de klas?

€ 69,00

Beleefbox Let's pop together Kids

Popcornmachine of Popcornmaker blauw met 6 popcornbakjes, feestversiering in thema, een spelletje om samen te spelen met jouw vriendjes en vriendinnetjes, leuke activiteiten om te doen alleen of met meer,

€ 69,00

Beleefbox Let's pop together couple

Hou jij er ook van een leuk filmpje mee te pikken met huisgemaakte popcorn? Is cinema met zijn twee jouw ideale droomdate?

€ 75,00

Beleefbox Let's pop together couple

Hou jij er ook van een leuk filmpje mee te pikken met huisgemaakte popcorn? Is cinema met zijn twee jouw ideale droomdate?

€ 99,00

Feestplan feestorganisatie
Ben jij nog op zoek naar een leuke beleving met het hele gezin? Een leuk alternatief voor een avondje cinema? Dan hebben wij voor jullie de oplossing.

€ 99,00

Beleefbox My sweet chocolate couple

Smelt jij ook weg bij chocolade en rode wijn? Is een couple challenge rond het thema chocolade echt iets voor jou? Wat is dat toch heerlijk genieten met deze chocoladefondue?

€ 99,00

Beleefbox Special time couple

Wil jij eens een speciale tijd beleven met zijn tweetjes? Hou jij ook van die heerlijke cheesy momenten vergezeld van een glaasje Champagne?

€ 125,00