Ontdek hier de trends van 2022

door 7/03/2022Nieuws

Het nieuwe jaar is al eventjes ingeluid. De kerstboom opgeruimd en wat verder weg van de eindejaarsfeesten. Tijd dus om wat nieuw leven in te blazen. We leggen onze focus terug op ons interieur, vullen onze garderobes en beginnen weer feestjes te plannen. En dit doen we graag volgens de trends. Ik geef je graag alvast wat inspiratie met de trends van 2022.

Als het nu over mode gaat, huis en tuin betreft, of plannen van een feest. Dit jaar hebben de trends op alle gebieden iets gemeen. We houden het graag “slow and easy”.

Trend 1: Mix en match met pastelkleuren

We doen het graag rustig aan en op een feestje is het oh zo belangrijk dat onze gasten zich volledig kunnen ontspannen. De perfecte aankleding is hierbij dan natuurlijk ook een must. Dat doen we met een mix en match van pastelkeuren. Je kan deze kleuren overal verwerken zodat jouw feest echt af is. Van uitnodiging tot bedankingskaartjes, bloemstukjes of iets subtiel in de gedekte tafel verwerken.

Trend 2: Back to the roots met eco

Ons huis is een echt kantoor geworden met het vele telewerk. We zoeken meer de natuur op. We bouwen meer feestjes in de tuin. We gebruiken materialen die we recycleren en materialen die onze verbinding met de natuur versterken. Doe gerust een mix en match van verschillende houtsoorten, allerlei warme tinten. Plaats een vuurkorf of vuurschaal als blikvanger.

Trend 3: Less is more

Als we het over feestjes hebben wordt “Less is more” de code van 2022. We hebben allen meer nood aan sociaal contact. Dan is een feestje geven wel ideaal. Toch houden we het graag “simple and small”. We feesten meer in kleinere kring en geven meer aandacht voor tools die het uiterst gezellig maken. Samen gezellig rond het kampvuur of geniet van een tafelvuur in een loungecorner.

Ben je nog op zoek naar meer trends voor 2022? Schrijf je dan snel in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en geniet van de vele voordelen. Ontvang inspiratie, tips en tricks voor jouw feestje of voor het inrichten van huis en tuin. Leer als eerste onze nieuwste producten kennen en doe mee met onze vele acties en deals.

Bij Feestplan hebben we ook heel wat trendy feestartikelen en spullen voor in huis en tuin. Neem hier alvast een kijkje

Lees ook deze berichten:

Welk vuurtype ben jij?

Welk vuurtype ben jij?

Ben je nog op zoek naar een leuke vuurschaal of vuurkorf, maar is het ook telkens weer zo een helse opdracht voor je welke je nu moet aanschaffen? Gedaan met keuzestress. Dat doe je op basis van jouw vuurtype. Ontdek ze hier. Wat zijn jouw voornemens voor 2022? Meer...

Lees meer