Iedere keer blijven vernieuwen en je opnieuw uitvinden?

door 14/07/2019Nieuws

Iedere keer blijven vernieuwen en je opnieuw uitvinden?

Ga altijd op zoek naar de nieuwste trends in event landschap.  Al is je feest groot of klein, je kan iedereen verrassen met dat ietsje meer.

Wat zijn nu de laatste trends? Blijf altijd mee met de seizoenen. 

Denken we maar aan het zomerseizoen waar we middenin vertoeven.  Iedereen wil genieten van zon, zee en strand. Dit moet gezien, gevoeld en geproefd worden.  Denken we maar aan de cocktails met mooie kleuren, het laatste meubilair die aangekomen is zoals strandstoelen en hangmatten. Om dit alles af te werken een prachtige aankleding van gele en blauwe kleuren met allerlei fantasietjes.

Maar we kunnen ook nog een stapje verder gaan en de zomer echt in huis halen met een jacuzzi op je feest.  We kunnen dit feest ook omtoveren naar een echt festival en om alles af te sluiten de barbecue aanwakkeren of een pizzaoven bestellen.

We willen des te meer genieten.

Er is al zo weinig tijd en de tijd die rest willen we spenderen met familie en vrienden

Heb je zin gekregen in een zomerse party of voel je al de summervibes? Bespreek met Wouter en Valentine jou plan en we toveren dit om tot een droom die werkelijkheid zal worden.

Geniet van de zomer!

Lees ook deze berichten:

Ontdek hier de trends van 2022

Ontdek hier de trends van 2022

Het nieuwe jaar is al eventjes ingeluid. De kerstboom opgeruimd en wat verder weg van de eindejaarsfeesten. Tijd dus om wat nieuw leven in te blazen. We leggen onze focus terug op ons interieur, vullen onze garderobes en beginnen weer feestjes te plannen. En dit doen...

Lees meer
Welk vuurtype ben jij?

Welk vuurtype ben jij?

Ben je nog op zoek naar een leuke vuurschaal of vuurkorf, maar is het ook telkens weer zo een helse opdracht voor je welke je nu moet aanschaffen? Gedaan met keuzestress. Dat doe je op basis van jouw vuurtype. Ontdek ze hier. Wat zijn jouw voornemens voor 2022? Meer...

Lees meer