De 5 geheimen van beleven ontdek je hier

door 22/04/2021Nieuws

Beleving en genieten gaan hand in hand. Hoe jij die ervaart zit grotendeels verweven in wie jij bent en dit is alvast geen geheim, maar met mijn 5 geheimen til ik alvast jouw beleving wel naar een hoger niveau.

Beleving en genieten gaan hand in hand. Hoe jij die ervaart zit grotendeels verweven in wie jij bent en dit is alvast geen geheim, maar met mijn 5 geheimen til ik alvast jouw beleving wel naar een hoger niveau.

Geheim 1: Duik in de herinnering

Ga even voor jezelf uitmaken wat voor jou een leuke beleving is. Duik in de herinnering van een leuk moment en de personen waarmee je die deelde. Dit kan een rustig moment zijn bij je thuis, op reis, bij een tuinfeest, huwelijksaanzoek, de geboorte van jouw kindje… Door dit gevoel terug naar boven te halen keer je al gedeeltelijk terug in die beleving. Blijf dat gevoel nog even aanhouden en trek dat gevoel door naar hier en nu.

Geheim 2: Kies jouw bondgenoten

Nu je ondertussen weet hoe jouw beleving aanvoelt is het tijd om jouw bondgenoten te kiezen. Keer nog even terug naar die herinnering? Wie was er bij jou op dat moment? Misschien heeft die wel zin om de beleving te delen? Iemand uit jouw bubbel? Of jouw knuffelcontact misschien? Meerdere personen kunnen jouw beleving versterken.

Geheim 3: Ga voorbij aan tijd en ruimte

Onthaast je samen met jouw bondgenoten. Ga voorbij aan de tijd. Dat kan. Draag geen horloges. Schakel alle klokken uit. Ga ook voor een digitale detox en zoek bewust een andere omgeving op. Zoek gewoon een plekje waar jullie samen een leuke tijd beleven. Dit kan de tuin zijn, jouw mood room of misschien wel een vakantiehuisje of appartementje aan zee.

Geheim 4: Sfeermakers

Het is een feit dat jullie samen de beleving versterken en de sfeer bepalen, maar heb je nog het gevoel dat jullie iets missen? Ga dan voor extra sfeer. Dit kan een vuurkorf zijn, een spelletje, een glaasje bubbels. Pik gewoon datgene uit waar jullie allen gelukkig van worden.

Geheim 5: Out of the box

Ga “out of the box” voor jouw totaalbeleving, want daar komt het uiteindelijk op neer. Pak uit met nieuwe en leuke dingen die je samen kunt doen. Het maakt niet waar of wanneer jullie voor deze totaalbeleving gaan. Het wordt in ieder geval een fantastische tijd.

Nog op zoek naar meer beleving. Wij beschikken bij feestplanwebshop over boxen waar een totaalbeleving in zit. Uitpakken is dus de boodschap.

Lees ook deze berichten:

Ontdek hier de trends van 2022

Ontdek hier de trends van 2022

Het nieuwe jaar is al eventjes ingeluid. De kerstboom opgeruimd en wat verder weg van de eindejaarsfeesten. Tijd dus om wat nieuw leven in te blazen. We leggen onze focus terug op ons interieur, vullen onze garderobes en beginnen weer feestjes te plannen. En dit doen...

Lees meer
Welk vuurtype ben jij?

Welk vuurtype ben jij?

Ben je nog op zoek naar een leuke vuurschaal of vuurkorf, maar is het ook telkens weer zo een helse opdracht voor je welke je nu moet aanschaffen? Gedaan met keuzestress. Dat doe je op basis van jouw vuurtype. Ontdek ze hier. Wat zijn jouw voornemens voor 2022? Meer...

Lees meer