Ons nieuw adres: Industrielaan 25, 8820 Torhout. Momenteel werken wij enkel op afspraak.
5 redenen om te kiezen voor Feestplanshop - Nieuws - Feestplan

5 redenen om te kiezen voor Feestplanshop

door 7/08/2020Nieuws

Bij Feestplan geven we 5 redenen weer waarom je precies moet kiezen voor de Feestplanshop.

1. Niet alleen te huur, nu ook te koop

Stel jij vaak ook de vraag als je goederen beter aankoopt of deze beter huurt? Huren doe je als je niet al te veel feestjes organiseert en om de grotere budgetten van een eventuele aankoop wat uit te stellen. Kopen doe je natuurlijk als investering. Verschil met huren is ook dat de goederen van jou zijn en niet hoeven af te zien van het reizen tussen verschillende klanten. Naast de succesvolle verhuurshop bieden wij nu ook verkoop van artikelen aan voor in huis en tuin.

2. De shop is overal

Je herkent het vast wel. Vroeger ging je naar de winkel en jouw klantenkaart lag thuis. Nu ga je naar de winkel en je stelt vast dat je geen masker bij de hand hebt. Bij Feestplan shop is dat helemaal niet nodig. Al onze volgers en likers weten dat we bij Feestplan sterk inzetten op online. We zijn vernieuwend en volgen de trends. Daarom zijn we ook trots om onze online shop aan je voor te stellen. Je hoeft je niet eens te verplaatsen, want de shop is overal. Shoppen doe je gewoon online.

3. Blijf waar je bent. Wij komen zelf naar je toe.

Wat ook een voordeel is aan onze shop dat wij de goederen gewoon aan huis leveren. Je hoeft niet eens na te denken wanneer je uit huis moet om jouw goederen af te halen. Wij bieden je deze extra service.

4. Altijd feest in huis en tuin

Het is gemakkelijker dan je denkt. Altijd feest in huis en tuin. Dat wil jij toch ook? Je staat verstelt dat je met weinig middelen toch een feestje kan bouwen. Bij Feestplan beschikken we over een gamma aan meubilair en andere artikelen om jouw feestitems aan te schaffen. Zo is het altijd feest in jouw huis en tuin.

5. Een andere vakantie dan gepland?

Ziet je vakantie er totaal anders uit dan je verwacht had? Geen nood. Bij Feestplan hebben we voor alles een oplossing. Zin gekregen om jouw huis en tuin eens aan te pakken? Het wordt misschien eens tijd voor nieuw meubilair. Of misschien mist jouw tuin ook nog een leuke sfeermaker.

Neem een kijkje op de Feestplanshop

Lees ook deze berichten:

Hoe Corona de creativiteit aanwakkert

Hoe Corona de creativiteit aanwakkert

Ja, het is waar. Het is een moeilijke tijd. We zitten massaal op sociale media en we volgen de nieuwsberichten nauw op om te weten hoe het zit met die curve. Die curve is het grote ding van het moment. Maar er zijn evengoed veel kleine dingen. Kleine dingen die we...

Lees meer
Corona blog alert

Corona blog alert

We staan even stil na het nieuws van enkele dagen terug.  De overheid neem ingrijpende maatregelen voor veel sectoren.   De horeca zaken sluiten vanaf morgen tot begin april.  Alle niet noodzakelijke winkels sluiten in het weekend. ...

Lees meer