5 redenen om te kiezen voor Feestplanshop

door 7/08/2020Nieuws

Bij Feestplan geven we 5 redenen weer waarom je precies moet kiezen voor de Feestplanshop.

1. Niet alleen te huur, nu ook te koop

Stel jij vaak ook de vraag als je goederen beter aankoopt of deze beter huurt? Huren doe je als je niet al te veel feestjes organiseert en om de grotere budgetten van een eventuele aankoop wat uit te stellen. Kopen doe je natuurlijk als investering. Verschil met huren is ook dat de goederen van jou zijn en niet hoeven af te zien van het reizen tussen verschillende klanten. Naast de succesvolle verhuurshop bieden wij nu ook verkoop van artikelen aan voor in huis en tuin.

2. De shop is overal

Je herkent het vast wel. Vroeger ging je naar de winkel en jouw klantenkaart lag thuis. Nu ga je naar de winkel en je stelt vast dat je geen masker bij de hand hebt. Bij Feestplan shop is dat helemaal niet nodig. Al onze volgers en likers weten dat we bij Feestplan sterk inzetten op online. We zijn vernieuwend en volgen de trends. Daarom zijn we ook trots om onze online shop aan je voor te stellen. Je hoeft je niet eens te verplaatsen, want de shop is overal. Shoppen doe je gewoon online.

3. Blijf waar je bent. Wij komen zelf naar je toe.

Wat ook een voordeel is aan onze shop dat wij de goederen gewoon aan huis leveren. Je hoeft niet eens na te denken wanneer je uit huis moet om jouw goederen af te halen. Wij bieden je deze extra service.

4. Altijd feest in huis en tuin

Het is gemakkelijker dan je denkt. Altijd feest in huis en tuin. Dat wil jij toch ook? Je staat verstelt dat je met weinig middelen toch een feestje kan bouwen. Bij Feestplan beschikken we over een gamma aan meubilair en andere artikelen om jouw feestitems aan te schaffen. Zo is het altijd feest in jouw huis en tuin.

5. Een andere vakantie dan gepland?

Ziet je vakantie er totaal anders uit dan je verwacht had? Geen nood. Bij Feestplan hebben we voor alles een oplossing. Zin gekregen om jouw huis en tuin eens aan te pakken? Het wordt misschien eens tijd voor nieuw meubilair. Of misschien mist jouw tuin ook nog een leuke sfeermaker.

Neem een kijkje op de Feestplanshop

Lees ook deze berichten:

Verrassende ideeën waar kinderen echt blij van worden

Verrassende ideeën waar kinderen echt blij van worden

In mijn vorige blog had ik het over de geheimen van beleven. Met deze blog ga ik verder de belevingstoer op, maar dan met kinderen in de kijker. Zeg nu zelf! Onze kinderen verdienen wat extra aandacht. En wat is nu leuker dan de blije gezichten van onze kinderen? Met...

Lees meer
De 5 geheimen van beleven ontdek je hier

De 5 geheimen van beleven ontdek je hier

Beleving en genieten gaan hand in hand. Hoe jij die ervaart zit grotendeels verweven in wie jij bent en dit is alvast geen geheim, maar met mijn 5 geheimen til ik alvast jouw beleving wel naar een hoger niveau. Geheim 1: Duik in de herinnering Ga even voor jezelf...

Lees meer
Creëer jouw mood room in enkele eenvoudige stappen

Creëer jouw mood room in enkele eenvoudige stappen

Ben jij ook dat Corona gedoe meer dan beu? Steekt de coronamoeheid ook de kop op? Je bent niet alleen. De weg terug naar ons normale leven lijkt steeds maar langer en langer te worden en de zin om nog iets leuks te doen wordt steeds maar kleiner en kleiner. Kop op!...

Lees meer