5 redenen om te kiezen voor Feestplanshop

door 7/08/2020Nieuws

Bij Feestplan geven we 5 redenen weer waarom je precies moet kiezen voor de Feestplanshop.

1. Niet alleen te huur, nu ook te koop

Stel jij vaak ook de vraag als je goederen beter aankoopt of deze beter huurt? Huren doe je als je niet al te veel feestjes organiseert en om de grotere budgetten van een eventuele aankoop wat uit te stellen. Kopen doe je natuurlijk als investering. Verschil met huren is ook dat de goederen van jou zijn en niet hoeven af te zien van het reizen tussen verschillende klanten. Naast de succesvolle verhuurshop bieden wij nu ook verkoop van artikelen aan voor in huis en tuin.

2. De shop is overal

Je herkent het vast wel. Vroeger ging je naar de winkel en jouw klantenkaart lag thuis. Nu ga je naar de winkel en je stelt vast dat je geen masker bij de hand hebt. Bij Feestplan shop is dat helemaal niet nodig. Al onze volgers en likers weten dat we bij Feestplan sterk inzetten op online. We zijn vernieuwend en volgen de trends. Daarom zijn we ook trots om onze online shop aan je voor te stellen. Je hoeft je niet eens te verplaatsen, want de shop is overal. Shoppen doe je gewoon online.

3. Blijf waar je bent. Wij komen zelf naar je toe.

Wat ook een voordeel is aan onze shop dat wij de goederen gewoon aan huis leveren. Je hoeft niet eens na te denken wanneer je uit huis moet om jouw goederen af te halen. Wij bieden je deze extra service.

4. Altijd feest in huis en tuin

Het is gemakkelijker dan je denkt. Altijd feest in huis en tuin. Dat wil jij toch ook? Je staat verstelt dat je met weinig middelen toch een feestje kan bouwen. Bij Feestplan beschikken we over een gamma aan meubilair en andere artikelen om jouw feestitems aan te schaffen. Zo is het altijd feest in jouw huis en tuin.

5. Een andere vakantie dan gepland?

Ziet je vakantie er totaal anders uit dan je verwacht had? Geen nood. Bij Feestplan hebben we voor alles een oplossing. Zin gekregen om jouw huis en tuin eens aan te pakken? Het wordt misschien eens tijd voor nieuw meubilair. Of misschien mist jouw tuin ook nog een leuke sfeermaker.

Neem een kijkje op de Feestplanshop

Lees ook deze berichten:

Ontdek hier de trends van 2022

Ontdek hier de trends van 2022

Het nieuwe jaar is al eventjes ingeluid. De kerstboom opgeruimd en wat verder weg van de eindejaarsfeesten. Tijd dus om wat nieuw leven in te blazen. We leggen onze focus terug op ons interieur, vullen onze garderobes en beginnen weer feestjes te plannen. En dit doen...

Lees meer
Welk vuurtype ben jij?

Welk vuurtype ben jij?

Ben je nog op zoek naar een leuke vuurschaal of vuurkorf, maar is het ook telkens weer zo een helse opdracht voor je welke je nu moet aanschaffen? Gedaan met keuzestress. Dat doe je op basis van jouw vuurtype. Ontdek ze hier. Wat zijn jouw voornemens voor 2022? Meer...

Lees meer