Memorabele momenten vieren in stijl

Vier je verjaardag of jubileum op een onvergetelijke manier met je vrienden en familie. Feestplan kan een verjaardagsfeest of jubileum organiseren en staat je graag bij om alles vlekkeloos te laten verlopen.

 • De ideale plek. Organiseer een verjaardagsfeest of jubileum bij je thuis en geniet van de diensten van Feestplan of laat Feestplan een externe locatie uitzoeken die het best past bij jouw perfecte feest.
 • Iedereen voelt zich welkom. Bij Feestplan laten we kinderen niet in de steek. Gedurende het hele feest gewoon aan tafel zitten, is namelijk niet leuk voor hen. Bij Feestplan hebben wij keuze tussen talloze activiteiten om ook de kinderen een leuke tijd te bezorgen.
 • Maak indruk op jouw gasten. Met een thema voor je verjaardagsfeest of jubileum kan je al snel een goede indruk nalaten bij de genodigden. Van tafelinrichting tot de naam van het feest, Feestplan staat je graag bij met het organiseren van jouw gewenste verjaardagsfeest of jubileum.
 • Eigen inbreng. Heb je het ideale gerecht al voor ogen voor op je verjaardagsfeest of jubileum en weet je ook wie dat kan verzorgen? Geen probleem! Feestplan werkt graag met jouw keuze samen om een uitstekend jubileum of verjaardagsfeest te organiseren.

   

  Organisatie van feesten en events

  Liever een feest op maat?

  Vertel ons uw feestplan

  Wij zijn Feestplan, en wij voorzien een totaalconcept voor uw feest of event. Kies uit één van onze thema formules of contacteer ons voor een feest op maat.

  Getuigenissen

  “Bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit! Alles was weer in orde, verzorgd en lekker.”

  Zaakvoerder

  “Bedankt aan Feestplan voor het organiseren en in goede banen leiden van een super babyborrel!”

  Lanz

  “Wij waren een zeer tevreden klant. Lekkere originele tapas en mocktails. Vriendelijke service.”

  Zaakvoerder