Schitteren op de mooiste dag van je leven

Feestplan organiseert graag jouw trouwfeest zoals je het wenst. Laat alle zorgen los en geniet van jouw speciale dag dankzij Feestplan!

 

  • De ideale plek. Zonder locatie is er geen feest! Waar je jouw openingsdans ook wil opvoeren, Feestplan zorgt voor een droomlocatie. Feestplan organiseert jouw trouwfeest tot in de details op welke plek jij ook wil, bij je thuis of in een (lokale) feestzaal. Het is allemaal mogelijk dankzij Feestplan.
  • Iedereen voelt zich welkom. Feestplan verzorgt niet alleen de locatie, maar ook de eventuele activiteiten tijdens het trouwfeest. Op die manier is er voor elke leeftijd wel iets te doen en kan iedereen genieten van de mooie dag.
  • Maak indruk op jouw gasten. Zorg dat niemand jouw trouwfeest vergeet met een mooie aankleding en een bijzondere tafelindeling. Feestplan staat jou graag bij om deze speciale dag zo vlekkeloos te laten verlopen en dat begint bij het decoreren van de locatie.
  • Eigen inbreng. Jij weet als geen ander hoe jouw perfecte trouwfeest eruit moet zien. Daarom staan we bij Feestplan open voor suggesties. Heb jij bijvoorbeeld een betrouwbare cateraar in gedachten? Dan werkt Feestplan daar graag mee samen.
Organisatie van feesten en events

Liever een feest op maat?

Vertel ons uw feestplan

Wij zijn Feestplan, en wij voorzien een totaalconcept voor uw feest of event. Kies uit één van onze thema formules of contacteer ons voor een feest op maat.

Getuigenissen

“Bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit! Alles was weer in orde, verzorgd en lekker.”

Zaakvoerder

“Bedankt aan Feestplan voor het organiseren en in goede banen leiden van een super babyborrel!”

Lanz

“Wij waren een zeer tevreden klant. Lekkere originele tapas en mocktails. Vriendelijke service.”

Zaakvoerder