Feestje? Altijd een goed idee

Het moge duidelijk zijn: bij Feestplan houden we enorm veel van feesten. Iedere gelegenheid is dan ook een goede gelegenheid om stevig uit te pakken met een knalfeest. Of waarom heb je een gelegenheid nodig? Just for fun, that’s the spirit. Feestplan helpt je graag op weg.

  • De ideale plek. Wil je een origineel feest bij je thuis? Of wil je met een bijzondere locatie een unieke sfeer creëren? Alles is bespreekbaar.
  • Iedereen voelt zich welkom. Wat de insteek ook is, wij zorgen er steeds voor dat iedereen zich goed in zijn vel voelt. Tenzij je een Halloweenfeestje plant met Feestplan natuurlijk. Alleen dan mogen je gasten nu en dan ook een beetje angst ervaren. Maar een topervaring die zal bijblijven, dat is gegarandeerd.
  • Maak indruk op jouw gasten. Een absolute topper om je gasten te verbluffen, is een heus themafeest. Neem contact op met Feestplan en durf luidop te dromen, wij maken je dromen met plezier waar. Wil je jouw gasten ontvangen alsof ze meespelen in Harry Potter? Liever de sfeer van een casino in Las Vegas? Feestplan droomt graag met je mee.
  • Eigen inbreng. Uiteraard luisteren we in eerste instantie steeds naar de organisatoren. Wat is het effect dat je wil bereiken? Wat zijn de interesses en voorkeuren van de mensen die je straks zal ontvangen? Door het event uitvoerig met jou te bespreken, kennen we jouw familie of vriendengroep straks even goed als de onze.

 

Organisatie van feesten en events

Liever een feest op maat?

Vertel ons uw feestplan

Wij zijn Feestplan, en wij voorzien een totaalconcept voor uw feest of event. Kies uit één van onze thema formules of contacteer ons voor een feest op maat.

Getuigenissen

“Bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit! Alles was weer in orde, verzorgd en lekker.”

Zaakvoerder

“Bedankt aan Feestplan voor het organiseren en in goede banen leiden van een super babyborrel!”

Lanz

“Wij waren een zeer tevreden klant. Lekkere originele tapas en mocktails. Vriendelijke service.”

Zaakvoerder