Kostbare familieherinneringen

Wil je herinneringen maken met je familie? Nergens beter dan op een familiefeest. Feestplan staat klaar om een onvergetelijk privéfeest voor jou te organiseren.

 • De ideale plek. Zonder locatie is er geen feest! Feestplan gaat voor jou op zoek naar de geschikte locatie om je familiefeest te organiseren. In een lokale feestzaal of bij je thuis, het kan allemaal.
 • Iedereen voelt zich welkom. Van de overbezorgde oma tot de verlegen neef, Feestplan voorziet voor iedereen een leuke activiteit waardoor het familiefeest onvergetelijk wordt.
 • Maak indruk op je gasten. Maak je je zorgen over de afkeurende blik van een kieskeurige tante of de mening van je betweterige zus? Als Feestplan jouw familiefeest organiseert, dan kan je die zorgen achterwege laten. Samen met jou gaat Feestplan op zoek naar de ideale kleurencombinatie en zorgen we ervoor dat de kibbelende familieleden ver van elkaar zitten.
 • Eigen inbreng. Verlies je jezelf liever op de muziek dan in te staan voor het verloop van het feest? Dat kan! Feestplan organiseert graag jouw familiefeest met alles erop en eraan. Van locatie, aankleding tot zelfs de catering, Feestplan verzorgt het ideale familiefeest. Ken je zelf een cateringbedrijf, dan werkt Feestplan daar graag mee samen om jou en je familie het beste feest aller tijden te geven.

   

  Organisatie van feesten en events

  Liever een feest op maat?

  Vertel ons uw feestplan

  Wij zijn Feestplan, en wij voorzien een totaalconcept voor uw feest of event. Kies uit één van onze thema formules of contacteer ons voor een feest op maat.

  Getuigenissen

  “Bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit! Alles was weer in orde, verzorgd en lekker.”

  Zaakvoerder

  “Bedankt aan Feestplan voor het organiseren en in goede banen leiden van een super babyborrel!”

  Lanz

  “Wij waren een zeer tevreden klant. Lekkere originele tapas en mocktails. Vriendelijke service.”

  Zaakvoerder