Feest met focus op het kind

Op een communie of lentefeest georganiseerd door Feestplan, staat jouw kind in de belangstelling. Alles draait rond hem of haar en daar ligt ook de focus van Feestplan.

 

  • De ideale plek. Waar je jouw vrienden en familie ook wil ontvangen, Feestplan maakt het mogelijk. Vier je liever bij je thuis, dan gaat Feestplan daar aan de slag. Verkies je een andere locatie, maar weet je niet waar? Geen zorgen, Feestplan gaat voor jou op zoek naar de ideale plek om deze belangrijke dag van jouw kind te vieren.
  • Iedereen voelt zich welkom. Hier is het vanzelfsprekend dat kinderen in de belangstelling staan. Feestplan heeft talloze activiteiten om de kinderen te entertainen waardoor de volwassenen rustig kunnen genieten.
  • Maak indruk op jouw gasten. Laat jouw kind genieten van het best georganiseerde communie- of lentefeest dankzij Feestplan. Samen met jou gaat Feestplan op zoek naar de ideale tafelinrichting, de aankleding van de ruimte en/of het thema van het feest. Zo maak je zeker indruk op familie en vrienden.
  • Eigen inbreng. Feestplan organiseert het communie- of lentefeest van jouw kind met alles erop en eraan. Heb je zelf ideeën of heb je misschien een cateraar in gedachten, laat het zeker weten. Feestplan werkt graag samen met anderen om een onvergetelijk feest voor jouw kind te verzorgen.
Organisatie van feesten en events

Liever een feest op maat?

Vertel ons uw feestplan

Wij zijn Feestplan, en wij voorzien een totaalconcept voor uw feest of event. Kies uit één van onze thema formules of contacteer ons voor een feest op maat.

Getuigenissen

“Bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit! Alles was weer in orde, verzorgd en lekker.”

Zaakvoerder

“Bedankt aan Feestplan voor het organiseren en in goede banen leiden van een super babyborrel!”

Lanz

“Wij waren een zeer tevreden klant. Lekkere originele tapas en mocktails. Vriendelijke service.”

Zaakvoerder