Professioneel uitpakken met je event

Laat je bedrijfsevent organiseren door Feestplan! Van het voorstellen van nieuwe producten tot personeelsfeesten, Feestplan verzorgt een professioneel verloop van jouw event.

 

  • De ideale plek. Heb je te weinig ruimte in jouw onderneming of wil je gewoon niet met de opkuis zitten achteraf? Dan gaat Feestplan voor jou op zoek naar de geschikte locatie. Heb je zelf een locatie in gedachten of wil je het bedrijfsevent liever toch organiseren in jouw eigen onderneming, ook dan staat Feestplan je graag bij.
  • Iedereen voelt zich welkom. Ontvang je belangrijke zakenmensen of organiseer je een personeelsfeest? Feestplan organiseert voor wie dan ook een onvergetelijk event.
  • Maak indruk op je gasten. Wil je indruk maken op toekomstige zakenpartners, dan kan Feestplan daarbij helpen. Zeker op de opening of opendeurdag van je bedrijf wil je je graag van je beste kant laten zien. De organisatie van een bedrijfsevent valt of staat bij de inrichting en aankleding van de ruimte. Feestplan geeft graag advies over de verschillende mogelijkheden om jouw event er zo goed mogelijk te laten uitzien.
  • Eigen inbreng. Heb je zelf ideeën, dan hoort Feestplan het graag. Samen zorgen we er namelijk voor dat jouw event perfect wordt georganiseerd. Bezoekers zullen je opening, opendeurdag of bedrijfsevent niet snel vergeten.
Organisatie van feesten en events

Liever een feest op maat?

Vertel ons uw feestplan

Wij zijn Feestplan, en wij voorzien een totaalconcept voor uw feest of event. Kies uit één van onze thema formules of contacteer ons voor een feest op maat.

Getuigenissen

“Bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit! Alles was weer in orde, verzorgd en lekker.”

Zaakvoerder

“Bedankt aan Feestplan voor het organiseren en in goede banen leiden van een super babyborrel!”

Lanz

“Wij waren een zeer tevreden klant. Lekkere originele tapas en mocktails. Vriendelijke service.”

Zaakvoerder