Zorgeloze babyborrel

Een nieuw gezinslid en dat wil je natuurlijk vieren met vrienden en familie. Het kleine wonder verdient een onvergetelijke babyborrel en die kan Feestplan voor jou organiseren. Zo kan jij als kersverse ouder genieten van jouw kleine spruit en de gasten terwijl Feestplan de organisatie op zich neemt.

 • De ideale plek. Zonder locatie is er geen feest! Daarom gaat Feestplan voor jou op zoek naar de perfecte locatie om de babyborrel te laten doorgaan. Ontvang je liever je gasten bij je thuis, dan is dat ook mogelijk. Feestplan organiseert jouw babyborrel waar je maar wil.
 • Iedereen voelt zich welkom. Feestplan houdt met iedereen rekening, ook met de allerkleinsten, bij de organisatie van een babyborrel. De kinderen kunnen zich vermaken tijdens allerlei leuke activiteiten zoals springkastelen en XXL-games.
 • Maak indruk op je gasten. Met een in het oog springende aankleding van je babyborrel, zullen de gasten er nog jaren over praten. Feestplan ondersteunt je bij het beslissen van de tafelinrichting en welke kleurencombinaties je kan gebruiken. Dat zijn namelijk zaken die een feest echt kunnen afmaken.
 • Eigen inbreng. Wil je tijdens de babyborrel van jouw kleine spruit gewoon kunnen genieten, dan kan Feestplan ook instaan voor de gehele organisatie, inclusief catering. Mocht je zelf suggesties hebben, dan hoort Feestplan deze graag. Alles om jouw babyborrel onvergetelijk te maken!

   

  Babyborrel organisatie West-Vlaanderen
  Babyborrel organisatie Torhout

  Wens je meer info?   Getuigenissen

   “Bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit! Alles was weer in orde, verzorgd en lekker.”

   Zaakvoerder

   “Bedankt aan Feestplan voor het organiseren en in goede banen leiden van een super babyborrel!”

   Lanz

   “Wij waren een zeer tevreden klant. Lekkere originele tapas en mocktails. Vriendelijke service.”

   Zaakvoerder