Van privéfeesten tot bedrijfsevents, van proeverijen tot teambuildings,… Wij verzorgen elke gelegenheid tot in de puntjes, met aandacht voor de kleinste details! U vertelt ons uw wensen en wij brengen die tot uitvoering.

communiefeest

Feest

Een themafeest voor je verjaardag, een babyborrel voor je kleine spruit, een jubileum in stijl of zomaar, een zomerse tuinparty… Elke reden voor een feestje is een goeie! Vertel ons wat je belangrijk, leuk en mooi vindt en wij zorgen voor een vlekkeloos feest. Van de gewenste locatie tot het gepaste meubilair en decoratie, van de juiste verlichting en muziek tot de lekkerste hapjes en gerechten,… we stellen absoluut alles in het werk om jou en je gasten in de watten te leggen!

Bedrijfsevent

Bedrijfsevent

Jouw nieuw product op een spetterende manier voorstellen, je klanten op een originele manier samenbrengen, je personeel bedanken met een apart feestje… Dankzij onze kennis en ervaring en een frisse kijk op wat mogelijk is, organiseren we elk bedrijfsevenement volgens de regels van de kunst. U hoeft zich geen zorgen te maken over locatie, huur van materiaal, catering,… U hoeft geen 10 offertes op te vragen en te vergelijken, wij bieden u steeds de beste prijs/kwaliteit garanties.

Proeverijen

Proeverij

Eén van onze specialiteiten is het organiseren van diverse soorten proeverijen. Dankzij ons ruime netwerk kunnen we rekenen op uitstekende partners, die uitblinken in hun vak. Of het nu gaat om een gintasting, een bier- en wijndegustatie of een koffieproeverij, Feestplan brengt de juiste elementen samen om jou en je gasten te laten genieten van een unieke belevenis.

Professioneel

Teambuilding

Je wil graag je medewerkers eens een leuke en boeiende dag bezorgen en tegelijk de teamspirit wat aanscherpen of iets bijleren over een thema dat jouw business aanbelangt, een bedrijfsbezoek combineren met een stadsspel of lasershooting? Een teambuilding kan heel wat verschillende vormen aannemen en Feestplan werkt ze allemaal tot in de puntjes uit. Reken op ons netwerk en onze expertise om van jouw teambuilding een succes te maken!