Mobiele bar huren?

Een feest of event in het vooruitzicht? Dan kan onze mobiele bar misschien wel een leuke eyecatcher zijn.

Overal feest met de mobiele bar van Feestplan, cheers!

Verjaardag, personeelsfeest of communie? Daar klinken we op! De Vlaming houdt van een goed glas en als ideale gastheer wil jij dat glas graag op een unieke manier schenken. Dat kan dankzij de mobiele bar van Feestplan!

Onze mobiele bar, omgedoopt tot Caravetti, geeft je evenement instant een extra laagje gezelligheid. Voor de invulling ben je uiteraard helemaal vrij. Wordt het een cavabar, cocktailbar of serveer je enkel watertjes en cola’s? Des goûts et des couleurs, on ne discute pas!

 

Flexibiliteit troef dankzij je mobiele bar

De Caravetti kan volledig aangepast worden aan jouw stijl en/of merk. Daardoor is de mobiele bar van Feestplan geschikt voor elk type event. Bovendien is de bar eenvoudig te vervoeren als je beschikt over een trekhaak. Indien niet, kan je er ook voor kiezen om de Caravetti te laten leveren op de plaats van het event.

Als je ervoor kiest om de mobiele bar zelf af te halen, kan dat op onze nieuwe locatie in Torhout. Daarvoor dien je je te begeven naar Poort 6 in de Ambachtstraat Zone F. De pijltjes richting ‘afhalingen en leveringen’ wijzen je de weg.

Meer info, mobiele bar huren of andere vragen over Feestplan?
Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons enthousiast team.

Mobiele bar huren
Mobiele bar huren
Mobiele bar huren

Vraag je offerte aan