Van communies / lentefeesten tot bedrijfsrecepties,… Wij verzorgen elke gelegenheid tot in de puntjes, met aandacht voor de kleinste details! U vertelt ons uw wensen en wij brengen die tot uitvoering.

themafeest

Feest

Een themafeest voor je communie, huwelijk,lentefeest, verjaardag, een babyborrel voor je kleine spruit, een jubileum in stijl of zomaar, een zomerse tuinparty… Elke reden voor een feestje is een goeie! Vertel ons wat je belangrijk, leuk en mooi vindt en wij zorgen voor een feest die bijblijft.

Bedrijfsevent

Bedrijfsevent

Jouw nieuw product op een unieke manier voorstellen, je klanten op een originele manier samenbrengen, je personeel bedanken met een apart feestje…  U hoeft zich geen zorgen te maken over locatie, huur van materiaal, catering,… U hoeft geen verschillende offertes op te vragen en te vergelijken, wij bieden u steeds de beste prijs/kwaliteit garanties. Reken op Feestplan en uw bedrijfsevent wordt een topper!

Proeverijen

Proeverij

Eén van onze specialiteiten is het organiseren van diverse soorten proeverijen. Dankzij ons ruime netwerk kunnen we rekenen op uitstekende partners, die uitblinken in hun vak. Of het nu gaat om een gintasting, een bier- en wijndegustatie of een koffieproeverij, Feestplan brengt de juiste elementen samen om jou en je gasten te laten genieten van een unieke belevenis.

Professioneel

Teambuilding

Je wil graag je medewerkers eens een leuke en boeiende dag bezorgen en tegelijk de teamspirit wat aanscherpen of iets bijleren over een thema dat jouw business aanbelangt, een bedrijfsbezoek combineren met een stadsspel of lasershooting? Een teambuilding kan heel wat verschillende vormen aannemen en Feestplan werkt ze allemaal tot in de puntjes uit. Reken op ons netwerk en onze expertise om van jouw teambuilding een succes te maken!