Een receptie met heerlijke hapjes, een walking dinner met verrassende tapas, een uitgebreide kaasschotel, een dessertbuffet om duimen en vingers bij af te likken,… U kiest, wij serveren! Feestplan biedt een eigen cateringsservice die met verse, smaakvolle bereidingen en een stijlvolle bediening jouw feest tot het hoogste niveau brengt.

foto hapjes

Hapjes

Wat onthoudt men van een geslaagde receptie? Jawel, de lekkere hapjes! Feestplan verrijkt je receptie met een ruim assortiment van warme en koude lekkernijen. Met verse, kwaliteitsvolle ingrediënten bereidt Valentine, de culinaire duizendpoot binnen Feestplan, alle hapjes zelf en zorgt voor een piekfijne presentatie!

Tapasschotels

Tapas

Geen zin in een klassiek diner waarbij je gasten lang aan tafel moeten blijven zitten? Dan is een tapastafel een ideale oplossing! We bereiden en presenteren een uitgebreide waaier aan kleine, warme en koude gerechtjes op stijlvolle schotels en de gasten nemen zelf waar ze zin in hebben. 

Kaasschotel

Kaasschotel

Niets gezelliger dan met vrienden en familie genieten van een heerlijk stukje kaas met een speciaal biertje of een smaakvolle wijn! Wij zorgen voor een rijkelijk kaasbuffet met een uitgebreid assortiment fijne, rijpe kazen, samengesteld naar jouw voorkeuren en afgewerkt met vers en gedroogd fruit, noten en confituren.

Dessert

Dessert

Verras je gasten met zoete zaligheden! Voor elke gelegenheid zorgen wij voor een gevarieerd, overheerlijk aanbod met oa. chocomousse, diverse taartjes, ijs, creme brulée,… Alles wordt vers en met de grootste zorg bereid met de fijnste ingrediënten en stijlvol gepresenteerd in buffetvorm.