Een feest staat of valt met de juiste catering.  Zoek de nieuwste trends en ga op ontdekking in cateringlandschap.  Een wereld gaat open met verschillende mogelijkheden.

Wie blijft zoeken kan een vernieuwend traiteur vinden, want iedereen wil eens iets anders en trendy uit de hoek komen.

Denken we maar even aan de wereldkeuken waar we vroeger konden proeven van Thaïs of Chinees. Nu zitten we in een hele nieuwe opmars waar het streetfoodverhaal de evenementen verovert.

Een lekkere saté met een currysausje ligt heel gemakkelijk in de hand en is een snelle hap.

Of gaan we liever op zoek naar een typische soep met noedels en verschillende gehaktballetjes en met een mix van kruiden afgewerkt met kokosroom.

We mogen ook de Mexicaanse taco’s niet vergeten. Deze kunnen met alles gevuld worden.  Veggie is in opmars en kan afgewerkt worden met een ideale dip van muhammara of guacamole.  Vergeet de seitan of tofu niet, want vleesvervangers zijn in.

Wil je nog meer cateringtips? Kom dan langs bij feestplan en we werken samen jullie cateringproject uit. We kiezen de juiste ingrediënten en laten smaken passen met de gepaste specerijen.

Waar maken wij het verschil? We reisden de wereld rond en weten waar onze producten vandaan komen.  Enige expertise in voeding en kennis van koken is een must om samen een pallet van smaken en kleuren te combineren.

Terug naar overzicht

Andere berichten

Deel dit bericht

world food